Ingrediente
Pentru blat:, 5 oua, , 5 linguri cu zahar, , 5 linguri cu faina1/2 lingurita praf de copt, , 1 lingurita suc de lamaie, , 2 linguri cu apa, , Pentru crema:, 200 g unt., 150 g zahar pudra., 250 ml lapte, , 2 linguri cu faina3 linguri zahar, , 1 praf de budinca de capsuni, , Pentru ornat:capsuni proaspete
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
32 voturi
Mod de preparare
2. Se prepara crema: se amesteca pe foc laptele cu faina, 3 linguri zahar si praful de budinca pana se ingroasa. Cand s-a racit, se amesteca cu untul, care a fost frecat bine ,in prealabil, cu zaharul pudra.
3. Dupa ce blatul s-a racit, se unge cu crema si se ruleaza. Se orneaza cu crema si capsuni proaspete.
Obs:Se poate prepara cu mure, zmeura sau afine.
zana b. (Chef de cuisine) , 29 martie 2009
Si eu fac adesea astfel de rulade copiilor mei si le plac f.f. tare. Le umplu cu diverse: dulceata de visine, frisca si cocos. Trebuie sa recunosc ca-mi plac si mie, dar si sotului. Pe deasupra nu sunt greu de preparat.