autor:

Bogdan_Ionescu

» » Aperitive

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Autor: Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2015

Ingrediente
200 g carne tocata de porc, 1 cutie ciuperci, 1 leg ceapa verde, 1 leg marar, 250 gr margarina, 300 ml lapte, 200 gr faina, 4 oua, 200 gr cascaval, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

58 voturi

Mod de preparare

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani care curge.Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana se rumeneste foarte putin pe margini.Se rastoarna blatul de rulada cu fata in jos pe o alta hartie de copt.

Pentru umplutura se procedeaza astfel: Se incing 100 gr margarina intr-o craticioara se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin .Se pun apoi carnea tocata si ciupercile si se lasa pe foc pana sunt bine facute se adauga mararul, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se mai lasa cateva secunde. Se intinde compozitia pe foaia de rulada si se presara deasupra cascaval ras.Se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se da la rece cel putin 30 minute.Dupa ce s-a racit se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper

24 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Bogdan_Ionescu

    Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar) , 29 mai 2015

    Imi pare rau ca asa se vede de la dumneavoastra dar daca o veti incerca sigur va fi pe placut dumneavoastra, e un aperitiv foarte gustos!

  • bucatar priceput , 28 mai 2015

    Rulada tristam poze obosite! Margarina? Ciuperci din conserva? WTF domnilor, ziceti "Gustos" acestui site?

  • Un bucatar oarecare , 28 mai 2015

    Trista rulada, obosita poza! Margarina? Ciuperci conservate? WTF domnilor???

    • Aghinitei Maria , 27 mai 2015

      gustoasa si hranitoare! <3

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

58 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
  • 250 gr margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)

Imi pare rau ca asa se vede de la dumneavoastra dar daca o veti incerca sigur va fi pe placut dumneavoastra, e un aperitiv foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de pui cu bureti de padure