autor:

Bogdan_Ionescu

» » Aperitive

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Autor: Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2015

Ingrediente
200 g carne tocata de porc, 1 cutie ciuperci, 1 leg ceapa verde, 1 leg marar, 250 gr margarina, 300 ml lapte, 200 gr faina, 4 oua, 200 gr cascaval, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

58 voturi

Mod de preparare

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani care curge.Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana se rumeneste foarte putin pe margini.Se rastoarna blatul de rulada cu fata in jos pe o alta hartie de copt.

Pentru umplutura se procedeaza astfel: Se incing 100 gr margarina intr-o craticioara se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin .Se pun apoi carnea tocata si ciupercile si se lasa pe foc pana sunt bine facute se adauga mararul, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se mai lasa cateva secunde. Se intinde compozitia pe foaia de rulada si se presara deasupra cascaval ras.Se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se da la rece cel putin 30 minute.Dupa ce s-a racit se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Miel umplut

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

9 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
piftie din curcan

piftie din curcan

se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Bogdan_Ionescu

    Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar) , 29 mai 2015

    Imi pare rau ca asa se vede de la dumneavoastra dar daca o veti incerca sigur va fi pe placut dumneavoastra, e un aperitiv foarte gustos!

  • Fara foto

    bucatar priceput , 28 mai 2015

    Rulada tristam poze obosite! Margarina? Ciuperci din conserva? WTF domnilor, ziceti "Gustos" acestui site?

  • Fara foto

    Un bucatar oarecare , 28 mai 2015

    Trista rulada, obosita poza! Margarina? Ciuperci conservate? WTF domnilor???

    • Fara foto

      Aghinitei Maria , 27 mai 2015

      gustoasa si hranitoare! <3

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

58 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Bogdan_Ionescu (Maestru bucatar)

Imi pare rau ca asa se vede de la dumneavoastra dar daca o veti incerca sigur va fi pe placut dumneavoastra, e un aperitiv foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB