Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani care curge.Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana se rumeneste foarte putin pe margini.Se rastoarna blatul de rulada cu fata in jos pe o alta hartie de copt.
Pentru umplutura se procedeaza astfel: Se incing 100 gr margarina intr-o craticioara se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin .Se pun apoi carnea tocata si ciupercile si se lasa pe foc pana sunt bine facute se adauga mararul, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se mai lasa cateva secunde. Se intinde compozitia pe foaia de rulada si se presara deasupra cascaval ras.Se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se da la rece cel putin 30 minute.Dupa ce s-a racit se taie felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii