autor:

gabriela bacila

» » Aperitive

Rulada cu cascaval

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
aluat:, 1 pahar apa, 1/2 pachet margarina, sare, 130 gr faina, 6 oua, , umplutura:, 500 gr casacaval, 250 gr smintina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Apa, margarina, sarea si faina se fierb. Se amesteca pina cind se face un aluat care se desprinde de pe cratita. Se ia cratita de pe foc si se adauga pe rind ouale amestecindu-se pina cind aluatul prinde consistenta. Se intinde aluatul si se adauga umplutura, care trebuie intinsa pe toata suprafata. Se ruleaza si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile

10 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

54 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • aluat:
  • 1 pahar apa
  • 1/2 pachet margarina
  • sare
  • 130 gr faina
  • 6 oua
  • umplutura:
  • 500 gr casacaval
  • 250 gr smintina
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta de cartofi