autor:

NicoletaC

» » Aperitive

Rulada cu cascaval

Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, 5 oua, 4 linguri cu varf de faina, 500ml lapte, 200 g cascaval, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Margarina se topeste intr-o cratita cu putina sare si 4 linguri de faina. Cand se rumeneste faina se adauga 500 ml lapte la temperatura camerei si se amesteca pana se face de consistenta unei smantani groase. Se ia de pe foc si dupa 5-10 minute se adauga pe rand 5 galbenusuri. Apoi se pun albusurile batute spuma, iar compozitia rezultata se toarna in tava mare de la cuptor unsa bine cu unt si faina. Se coace cam 40 minute pana se rumeneste. Se rastoarna pe un prosop ud si imediat se presoara cascavalul ras. Se ruleaza strans. Dupa ce se raceste se taie felii. Este o rulada foarte frecventa in meniurile festive ale restaurantelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval cu somon afumat

Rulada de cascaval cu somon afumat

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am

6 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Simpla si foarte buna...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Si eu folosesc acest blat,dar umplutura e cu branza, mai dau putin la cuptor, presar cascaval.Reteta asta e mai simpla, am sa incerc si eu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Am salvat reteta si am s-o incerc cat de curand!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Interesanta reteta ta.Si eu pregatesc aceasta rulata ,dar altfel.O sa incerc si reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 5 oua
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 500ml lapte
  • 200 g cascaval
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de NicoletaC
Rulada cu ciuperci si verdeata

Rulada cu ciuperci si verdeata

Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit

16 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Inghetata de casa cu rom, stafide/nuci

Inghetata de casa cu rom, stafide/nuci

Untul, 200g zahar si 5 galbenusuri se freaca intr-un recipient pana la omogenizare. Intr-o cratita

11 voturi    6 comentarii
30 min
Inghetate
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

mac myra (Chef de cuisine)

Simpla si foarte buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Clatitele aperitiv