Margarina se topeste intr-o cratita cu putina sare si 4 linguri de faina. Cand se rumeneste faina se adauga 500 ml lapte la temperatura camerei si se amesteca pana se face de consistenta unei smantani groase. Se ia de pe foc si dupa 5-10 minute se adauga pe rand 5 galbenusuri. Apoi se pun albusurile batute spuma, iar compozitia rezultata se toarna in tava mare de la cuptor unsa bine cu unt si faina. Se coace cam 40 minute pana se rumeneste. Se rastoarna pe un prosop ud si imediat se presoara cascavalul ras. Se ruleaza strans. Dupa ce se raceste se taie felii. Este o rulada foarte frecventa in meniurile festive ale restaurantelor.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii