autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada cu cascaval

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
300 gr Cascaval, 4 buc Ou, 250 gr Faina, 200 gr Margarina, 200 apa Apa, 40 gr Smantana, 40 gr Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Apa impreuna cu margarina si cu 1 Cub Maggi Concentrat de Legume se pune pe foc; cind apa clocoteste se adauga farina in ploaie si se amesteca bine. cind aluatul este racit se adauga pe rind ouale unul cite unul. aluatul se pune intr-o tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina; se coace la foc potrivit. se scoate cu grija din tava se ruleaza pe un prosop umed, se desface alatul se pune in interior cascavalul ras amestecat cu 1 ou, se ruleaza, se pune in tava iar deasupra se pune smintina bine intinsa pe toata suprafata, se mai tine la cuptor maxim 10 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr Cascaval
  • 4 buc Ou
  • 250 gr Faina
  • 200 gr Margarina
  • 200 apa Apa
  • 40 gr Smantana
  • 40 gr Maggi Cub Concentrat cu gust de legume

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Friganele cu parmezan la Doubletta