Apa impreuna cu margarina si cu 1 Cub Maggi Concentrat de Legume se pune pe foc; cind apa clocoteste se adauga farina in ploaie si se amesteca bine. cind aluatul este racit se adauga pe rind ouale unul cite unul. aluatul se pune intr-o tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina; se coace la foc potrivit. se scoate cu grija din tava se ruleaza pe un prosop umed, se desface alatul se pune in interior cascavalul ras amestecat cu 1 ou, se ruleaza, se pune in tava iar deasupra se pune smintina bine intinsa pe toata suprafata, se mai tine la cuptor maxim 10 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii