Se amesteca bine si se da la rece.
Cand e rece compozitia se adauga pe rand 6 galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia. Se da la cuptor intr-o tava unsa cu margarina. Se lasa sa se coaca, se incearca cu o scobitoare.
Se scoate pe un prosop ud si se ruleaza ca sa i se dea forma. Se desface inca fierbinte si se rade cascaval deasupra, apoi se umple cu ciuperci taiate marunt, gogosari si marar. Sau ciuperci cu sunca... etc.
Se lasa la rece infasurata intr-o folie de aluminiu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii