autor:

pusikmea

» » Dulciuri diverse

Rulada cu ciocolata

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
* pt crema:, * - o budinca de ciocolata, * - 500 ml lapte, * - 3 liguri zahar, * pt blat:, * - 3 oua, * - 3 linguri de zahar tos, * - 3 linguri de faina, * - un pliculet zahar vanilat, * - un pliculet praf de copt, * pt decor:, * - frisca, * - decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, se ruleaza si pe deasupra punem frisca si decorul de zahar si se da la rece.

pont:pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Pregătiți umplutura de brânză într-un vas încăpător, amestecând toate

6 voturi    6 comentarii
50 min
Prajituri
Rulada cu ciocolata sau dulceata

Rulada cu ciocolata sau dulceata

Se bat spuma albusurile cu zaharul ,separat se bat galbenusurile cu un praf de sare .Se amesteca

2 voturi    3 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen Luz , 05 august 2013

    asa este.

  • pusikmea

    pusikmea (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    va multumesc frumos:*:*:*

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Arata de nu se poate.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      MAma cum arata... ca la carte !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Foarte apetisanta. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • * pt crema:
  • * - o budinca de ciocolata
  • * - 500 ml lapte
  • * - 3 liguri zahar
  • * pt blat:
  • * - 3 oua
  • * - 3 linguri de zahar tos
  • * - 3 linguri de faina
  • * - un pliculet zahar vanilat
  • * - un pliculet praf de copt
  • * pt decor:
  • * - frisca
  • * - decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Cartofi umpluti cu carnaciori

Cartofi umpluti cu carnaciori

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat

3 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive

pusikmea (Chef de cuisine)

va multumesc frumos:*:*:*

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere