Se stinge bicarbonatul cu o lingura de zeama de lamaie, se amesteca cu faina si cu un praf de sare, se adauga uleiul si apa minerala si se framanta un aluat potrivit de tare. Se curata morcovii, ciupercile si cepele, morcovii se pun la fiert intregi cu sare. Ceapa se taie marunt si cu ciupercile se pun la calit, se adauga faina ca se`se lege compozitia, se pune sare, piper si mararul tocat marunt si se pune deoparte. Se intinde cate o foaie sin aluat subtire, se pune compozitia cu ciuperci, se aseaza morcovii fierti intregi in marginea unde se incepe rularea si se intoarce foaia cu totul. Asezi rulada intr-o tava unsa cu ulei si se da la foc mic ptr 30-40min. Se taie cand deja s-a racit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii