RULADA CU CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foaie:
  • 5 oua,100 g faina,100 g unt,jumatate litru lapte,sare,piper
  • Pentru umplutura:
  • jumatate kg ciuperci proaspete sau o cutie de 400 g,0 cutie smantana,o ceapa uscata sau 2 legaturi de ceapa verde,100 g unt,2 legaturi marar,200 g cascaval,sare,piper

Mod de preparare

Se topeste untul,se adauga faina,se amesteca incontinuu,se toarna laptele,care,piper.Cand se leaga compozitia se da la racit.Apoi,se adauga galbenusurile,iar albusurile se bat spuma.Se amesteca pana se obtine aluatul,din care puteti face 1-2 rulade.Ceapa se caleste cu untul,se adauga ciupercile taiate marunt.La sfarsit se adauga smantana si mararul tocat.

Tava se unge cu unt.Daca doriti puteti folosi hartie de copt unsa foarte bine unt.Se introduce pentru 10 min la cuptor.Se scoate se rastoarna ,se toarna compozitia,se rade cascaval,se ruleaza si se introduce din nou la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise