Se topeste untul,se adauga faina,se amesteca incontinuu,se toarna laptele,care,piper.Cand se leaga compozitia se da la racit.Apoi,se adauga galbenusurile,iar albusurile se bat spuma.Se amesteca pana se obtine aluatul,din care puteti face 1-2 rulade.Ceapa se caleste cu untul,se adauga ciupercile taiate marunt.La sfarsit se adauga smantana si mararul tocat.
Tava se unge cu unt.Daca doriti puteti folosi hartie de copt unsa foarte bine unt.Se introduce pentru 10 min la cuptor.Se scoate se rastoarna ,se toarna compozitia,se rade cascaval,se ruleaza si se introduce din nou la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii