Se toaca ceapa si se caleste pana devine aurie.
Ouale se bat spuma si se adauga ceapa calita,mararul tocat si piper dupa gust.se adauga si faina si se amesteca bine.dupa ce se obtine o pasta omogena se adauga si ciupercile taiate felii.
Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu faina.se da la cuptor la foc mediu 40 de minute(pana se rumeneste).
Se scoate de la cuptor si se rastoarna peste o hartie curata(hartie pentru cuptor daca aveti) se inveleste in hartie si se lasa asa pana se raceste ca sa se absoarba toata grasimea.
Se poate pune in compozitie si prosciuto coto cubulete,calit impreuna cu ceapa. Iese delicios.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii