autor:

Carmen Dumitrescu

» » Aperitive

Rulada cu ciuperci

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2006

Ingrediente
Pentru blat, 1 cana de apa,2 linguri ulei,5linguri cu varf de faina,5 oua., Pentru umplutura, 1 cutie de ciuperci, cepe mari,2 linguri de faina,o legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Apa,uleiul se pun intr-o cratita la fiert.Cand clocoteste se adauga toata faina odata,se amesteca repede si se da deoparte.Cand s-a racit se pun pe rand galbenusurile si albusurile batute spuma.Toata compozitia se toarna in tava de la aragaz(unsa cu ulei si tapetata cu faina).Se coace la foc potrivit.Se scoate pe un prosop ud se ruleaza si se unge cu ciulama facuta din:2cepe calite in putin ulei, peste care se pune 1 cutie de ciuperci taiate marunt,zeama lor si 2 linguri de faina,vegeta ,piper ,patrunjel tocat(ciulamaua). Se ruleaza si se da la rece.Atentie!Compozitia se scoate din tava prin alunecare,nu se rastoarna,fata blatului este interiorul ruladei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 1 cana de apa,2 linguri ulei,5linguri cu varf de faina,5 oua.
  • Pentru umplutura
  • 1 cutie de ciuperci, cepe mari,2 linguri de faina,o legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Falafel (specific arab)