Apa,uleiul se pun intr-o cratita la fiert.Cand clocoteste se adauga toata faina odata,se amesteca repede si se da deoparte.Cand s-a racit se pun pe rand galbenusurile si albusurile batute spuma.Toata compozitia se toarna in tava de la aragaz(unsa cu ulei si tapetata cu faina).Se coace la foc potrivit.Se scoate pe un prosop ud se ruleaza si se unge cu ciulama facuta din:2cepe calite in putin ulei, peste care se pune 1 cutie de ciuperci taiate marunt,zeama lor si 2 linguri de faina,vegeta ,piper ,patrunjel tocat(ciulamaua). Se ruleaza si se da la rece.Atentie!Compozitia se scoate din tava prin alunecare,nu se rastoarna,fata blatului este interiorul ruladei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii