Facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel:
topim untul la foc mic:
adaugam toata faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase:
apoi adaugam laptele rece treptat si amestecam:
o lasam pe foc sa se lege bine pana arata asa:
o dam la o parte si asteptam sa se raceasca.
Pana se raceste sosul facem crema de branza.
Mixam branza philadelphia cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele:
pana se transforma in crema
o bagam la figider.
Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si mixam:
dupa ce am incorporat toate galbenusurile adaugam treptat albusul batut bat si amestecam de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul:punem aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt:pudram cu parmezanul ras aluatul si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru maxim 30 minute:
Dupa 30 minute o scoatem:o ungem(cat e calda cu crema )si o rulam:o punem in folie aluminiu si o dam la rece 2-3 ore(eu am lasat-o 45 minute)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii