autor:

mia

» » Prajituri

Rulada cu dulceata de piersici

Autor: mia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2010

Ingrediente
5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri faina,5 linguri ulei si un borcan de dulceata de piersici.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri,peste galbenusuri se pune zaharul si se bate cu mixerul pana devine o crema pufoasa,se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza bine la sfarsit se pune faina cernuta.Separat se bat albusurile spuma si apoi se pun peste compozitia de mai sus, se amesteca usor cu o paleta sau cu telul.Se pune in tava de la cuptor, care inainte am pus o foaie de copt,se da la cuptor 15 min la foc mediu.Cand este inca calda se pune dulceata si se ruleaza.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodie

Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodie

Se prepara blatul mixand bine albusurile de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul, se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Se pune orezul la inmuiat in putina apa fierbinte. Se curata merele de coaja, se taie si se scot

4 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2010

    ...si eu trebe sa o fac ca arata f bine si e si simpla! Bravo!

  • andrandra

    andrandra (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    E atat de simplu de facut si arata atat de bine! Trebuie incercat!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Arata tare bine si cred ca este si tare buna.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Delicioasa si apetisanta.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Am salvat reteta,e super.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Imi place enorm...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Rapidã si delicioasã!felicitãri!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri faina,5 linguri ulei si un borcan de dulceata de piersici.

Raporteaza reteta

Retete
de mia
Tortilla de patatas (omleta cu cartofi)

Tortilla de patatas (omleta cu cartofi)

Se curata cartofii si se taie in cubulete,se pun la prajit,in pralabil se bat oale cu sarea si piperul

22 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Incepem cu aluatul: Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Incepem cu aluatul:se pune faina intr-un bol cu laptele caldut(creste mai repede coca)si drojdia,separat

27 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

...si eu trebe sa o fac ca arata f bine si e si simpla! Bravo!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu pere & ghimbir