Rulada cu dulceata de piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu dulceata de piersici

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei si un borcan de dulceata de piersici.

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri,peste galbenusuri se pune zaharul si se bate cu mixerul pana devine o crema pufoasa,se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza bine la sfarsit se pune faina cernuta.Separat se bat albusurile spuma si apoi se pun peste compozitia de mai sus, se amesteca usor cu o paleta sau cu telul.Se pune in tava de la cuptor, care inainte am pus o foaie de copt,se da la cuptor 15 min la foc mediu.Cand este inca calda se pune dulceata si se ruleaza.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise