Rulada cu dulceata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu dulceata

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 30g nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • esenta de banane
  • dulceata de care doriti (eu am pus silvoita)

Mod de preparare

Se face un blat normal ca si pandispanul din ingredientele enumerate mai sus. Dupa ce blatul este copt se scoate pe un prosop umed si se ruleaza pe un sucitor. Dupa ce s-a racit putin se umple cu silvoita si se ruleaza inapoi. Este o reteta foarte usoara si foarte rapida. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise