autor:

» » Aperitive

Rulada cu ficatei

Autor: carmen_roa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen_roa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 250gr margarina, -250gr faina, -250ml apa minerala, -sare, -6 oua, -250 gr ceapa, - 1kg ficatei de pui, - delicat, - sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

- se ia un tuci din fonta si se topeste margarina pe foc;
-se adauga faina si se amesteca energic;
-se adauga apa minerala
-se mesteca bine si se lasa la racit
Cand compozitia este calduta,incorporam 1 cate 1 ouale,pregatim 2 tavi de aragaz,le ungem si le tapetam cu faina,impartim compozitia in cele 2 tavi,netezim frumos si dam la copt.
Se pot coace ambele tavi o data.In timpul coaceri foaia de rulada se va umfla,o vom apasa usor cu prosopul( nu e defect).Pregatim 2 prosoape putin umede,scoatem foile de rulada le rasturnam pe prosop si rulam.
Ficatei se vor fierbe in apa cu sare,apoi se vor pasa.Ceapa taiata solzisori se caleste si se amesteca cu pasta de ficatei.E bine sa pregatim intai pasta de ficatei si apoi foaia de rulada.
Foile de rulada se umplu cu aceasta pasta de ficatei ,se ruleaza,se aseaza in folie si se da la rece pana in momentul serviri.
Se foloseste la gustari,alaturi de alte preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada din ficatei de pui si paine

Rulada din ficatei de pui si paine

Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de

2 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 250gr margarina
  • -250gr faina
  • -250ml apa minerala
  • -sare
  • -6 oua
  • -250 gr ceapa
  • - 1kg ficatei de pui
  • - delicat
  • - sare,piper

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui