Ingerdientele pentru prima compozitie se amesteca bine si se intinde amestecul peste fiecare foaie de napolitana.4 oua intregi , 4 linguri de lapte si 250 g zahar se fierb pe abur pana se ingroasa, rece se adauga un pachet de unt frecat spuma si se intinde peste primul amestec. Fiecare foaie se ruleaza separat si se tine putin la rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii