Se freaca galbenusurile cu zaharul ca o crema, se adauga faina si cacao, iar dupa ce s-a amestecat bine, spuma de albusuri. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Cind s-a rumenit frumos, se rastoarna pe o planseta de lemn acoperit cu un servet ud si bine stors, se acopera si se lasa sa se raceasca complet. Se asterne apoi frisca in strat uniform de gros si se ruleaza cu ajutorul servetului
Se asaza pe un platou si se garniseste cu frisca
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii