Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar pudra, 1 lingura cu virf faina, 3 lingurite cacao, 350 gr frisca pentru umplutura, ulei si faina pentru forma
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul ca o crema, se adauga faina si cacao, iar dupa ce s-a amestecat bine, spuma de albusuri. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Cind s-a rumenit frumos, se rastoarna pe o planseta de lemn acoperit cu un servet ud si bine stors, se acopera si se lasa sa se raceasca complet. Se asterne apoi frisca in strat uniform de gros si se ruleaza cu ajutorul servetului
Se asaza pe un platou si se garniseste cu frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Blatul se coace intr-o tava de 37/33 cm;eu am folosit tava de la aragaz.
Pt.blat se face un pandispan:se
17 voturi
13 comentarii
8h
Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura
5 voturi
2 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alin Hapca , 27 februarie 2014
nu pui praf de copt