autor:

Adriana K.D.

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Rulada cu frisca si gem de capsuni

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Ingrediente
4 oua, 4 lg de faina, 4 lg de zahar, 2 lg de ulei, un praf de sare, 1/2 praf de copt, gem de capsuni, 200 ml frisca

Dificultate: Medie Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.Adaugi galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt amestecand de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi staniolul sau hartia de copt.
Rulezi blatul impreuna su servetelul.
Se deruleaza blatul racit peste care intinzi gemul de capsuni si apoi rulezi din nou.
Decorezi cu frisca si cu bomboane de ciocolata.
Se da la rece 3-4 ore apoi tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada de ciocolata cu gem de capsuni si frisca

Rulada de ciocolata cu gem de capsuni si frisca

Incepem cu rulada;se separa ouale si albusurile se bat spuma cu jumate din zahar,apoi galbenusurile

15 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri
Alba ca Zapada

Alba ca Zapada

Foile:  1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron

111 voturi    33 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marian Iacob , 14 martie 2014

    mmmmmm arata super

  • Oana D.

    Oana D. (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

    Foarte interesanta rulada asta, si reteta e asa de simpla si poza e super, nu? Probabil e si foarte gustoasa.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte buna si apetisanta!

    • Bianca-Nicole

      Bianca-Nicole (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

      ce bine arata ,felicitarii!!!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

      Excelenta si delicioasa rulada asta, felicitari!*****

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Votat,salvat si promit ca o voi incerca....imi place si e rapid pentru copilasi cand vor ceva dulce...

    • ancuta

      ancuta (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Arata minunat si e foarte delicioasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Simplu , usor dar tare gustos ! Felicitari pentru ideea cu frisca.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Buna rulada si ce frumos ai mai ornat-o ! *****

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Felicitari! E foarte apetisanta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg de faina
  • 4 lg de zahar
  • 2 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • gem de capsuni
  • 200 ml frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

13 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

23 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Oana D. (Chef de cuisine)

Foarte interesanta rulada asta, si reteta e asa de simpla si poza e super, nu? Probabil e si foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu caise