Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.Adaugi galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt amestecand de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi staniolul sau hartia de copt.
Rulezi blatul impreuna su servetelul.
Se deruleaza blatul racit peste care intinzi gemul de capsuni si apoi rulezi din nou.
Decorezi cu frisca si cu bomboane de ciocolata.
Se da la rece 3-4 ore apoi tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii