Rulada cu frisca si gem de capsuni

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Rulada cu frisca si gem de capsuni

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg de faina
  • 4 lg de zahar
  • 2 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • gem de capsuni
  • 200 ml frisca

Mod de preparare

Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.Adaugi galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt amestecand de jos in sus.

Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.

Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi staniolul sau hartia de copt.

Rulezi blatul impreuna su servetelul.

Se deruleaza blatul racit peste care intinzi gemul de capsuni si apoi rulezi din nou.

Decorezi cu frisca si cu bomboane de ciocolata.

Se da la rece 3-4 ore apoi tai feli si se poate servi.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor