Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii