Rulada cu fructe de padure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 4 oua, 120 g zahar, 60 g faina, 60 g amidon, un plic praf de copt.
  • Umplutura: 5 g gelatina, 250 g brinza de vaci, 40 ml sirop de fructe de padure, coaja si sucul unei lamai, 200 ml frisca batuta, 100 g gem de capsuni.

Mod de preparare

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor