autor:

pasulischi

» » Prajituri

rulada cu fructe

Autor: pasulischi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pasulischi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2010

Ingrediente
blat:100 gr faina,8 oua,100 gr ciocolata cu lapte, gr zahar,, crema:200 gr frisca, gr fructe, glazura:200 gr ciocolata alba,100 gr zahar pudra,200 gr unt, linguri apa fiarta

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca prea tare ca sa nu se rupa la rulare.Se rastoarna pe un prosop umezit sau pe hartie de copt presarata cu zahar.
Se amesteca fructele cu frisca batuta bine si se toarna peste blat,apoi se ruleaza.
Ciocolata se inmoaie in apa fierbinte,se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana se leaga bine.Se lada la racit,si cand e rece complet se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se imbraca rulada cu acesta crema,incrustand cu furculita o imitatie de scoarta de copac.Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada delicioasa cu fructe

Rulada delicioasa cu fructe

1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,turnat treptat.Se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

Am facut 3 rulade din pandispan, fiecare din 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar si un pic de

17 voturi    16 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Tare bine arata!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Ce bine arata, buna de tot!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Delicioasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Foarte buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Cred ca e un deliciu

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Foarte apetisanta!!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Foarte bun.........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • blat:100 gr faina,8 oua,100 gr ciocolata cu lapte, gr zahar,
  • crema:200 gr frisca, gr fructe
  • glazura:200 gr ciocolata alba,100 gr zahar pudra,200 gr unt, linguri apa fiarta

Raporteaza reteta

Retete
de pasulischi
Fantezie de vara

Fantezie de vara

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu margarina.Compozitia se pune intr-o tava dreptunghiulara(sau

7 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Ciocanele cu cartofi la cuptor

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se

12 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Fripturi
Ceafa la cuptor

Ceafa la cuptor

Feliile de ceafa se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se aseaza in tava. Deasupra repartizam

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare bine arata!!!

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Rulada cu gem de capsuni Rulada cu gem de capsuni

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema fina de branza si fructe Prajitura cu crema fina de branza si fructe

1.Se prepara primul blat mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,esenta se incorporeaza si galbenusurile zdrobite si frecate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu pere