Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile si se amesteca in continuare. Dupa ce zaharul s-a topit, se adauga treptat faina.
Se tapeteaza tava cu ulei si faina , se pune compozitia si se baga la cuptor. ( se tine cca 10 minute la foc potrivit).
Dupa ce se scoate din cuptor (inca fierbinte) se ruleaza pe o foaie de hartie si se lasa la racit la temperatura camerei. Odata racita, se indeparteaza hartia, se unge foaia cu amestecul de gem si nuci si apoi se ruleaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii