autor:

Usagy

» » Prajituri

Rulada cu gem

Autor: Usagy (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Usagy (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
foaia : 5 oua, 5 linguri faina, 5 linguri zahar, , umplutura: gem de gutui amestecat cu nuca pisata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile si se amesteca in continuare. Dupa ce zaharul s-a topit, se adauga treptat faina.
Se tapeteaza tava cu ulei si faina , se pune compozitia si se baga la cuptor. ( se tine cca 10 minute la foc potrivit).
Dupa ce se scoate din cuptor (inca fierbinte) se ruleaza pe o foaie de hartie si se lasa la racit la temperatura camerei. Odata racita, se indeparteaza hartia, se unge foaia cu amestecul de gem si nuci si apoi se ruleaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
RULADA CU GEM SI CIOCOLATA

RULADA CU GEM SI CIOCOLATA

Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu 2 lg de zahar,albusurile se bat spuma

5 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu frisca si gem de capsuni

Rulada cu frisca si gem de capsuni

Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura

12 voturi    10 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • foaia : 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • umplutura: gem de gutui amestecat cu nuca pisata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura Noire Prajitura Noire

Punem la topit la microunde 75 g unt. Biscuiţii se zdrobesc şi se amestecă cu untul topit. Compoziţia rezultată o punem pe fundul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Paleuri cu ciocolata Paleuri cu ciocolata

Se mixează spumă untul cu zahărul. Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pricomigdale cu ciocolata