Ingrediente
Aluat:, -400 g apa (lapte), -1/2 lingurita sare, -5 linguri pline varf de faina (vreo 300g), -50 g unt (margarina), -100 mi ulei, -4-5 oua, -cateva fire marar, , Compozitie:, -1 ceapa, -500-600 g ghebe (bureti,ciuperci), -sare, piper dupa gust, -100 ml ulei, -2 linguri gris, -1 lingura pesmet, -2 oua
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
6 voturi
Mod de preparare
Compozitia: O ceapa potrivita se pune in ulei la calit, apoi ghebele date pe masina de tocat,sare piper si un pic de apa (daca trebuie), se lasa acoperit pe foc 10-15 min, pana scade apa. Se lasa cateva min. la racit, se adauga ouale,grisul si pesmetul.
Desfacem incet rulada, punem compozitia, o rulam incet la loc si la cuptor cu ea pentru vreo 25-30 min, pana se rumeneste bine. Se taie dupa ce se raceste vreo 15 min. Pofta buna!