Se preincalzeste cuptorul . Se bat ouale cu 60 g zahar, zaharul vanilinat, sare si 2 lg. apa calda. Se adauga faina, praful de copt si margarina.
Se toarna coca in tava si se coace 10-12 minute. Se scoate blatul pe un servet presarat cu zahar pudra si se ruleaza.
Se da in clocot zaharul ramas, coaja si sucul de lamaie si 2 lg. de apa. Se dizolva gelatina in acest amestec si se pune 20 de minute la rece. Se bate apoi frisca si se incorporeaza.
Se unge blatul cu crema si se ruleaza din nou. Se da la rece 2 ore.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii