Se framanta un aluat din aceste ingrediente.Aluatul trebuie sa fie potrivit,deci vom pune mai intai,ouale,zaharul,untul,coaja rasa de lamaie,zeama de la o lamaie,apoi vom adauga faina,peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in care dizolvam drojdia,cu putin zahar si un praf de sare.Amestecam,pana se va face o coca elastica,dar nu prea tare. Mare atentie, ca acest aluat prinde multa faina.Aceasta coca,o vom lasa circa 20-30 minute sa se odihneasca.Intre timp vom pregati macul 250 gr,amestecat cu 5-6 linguri de zahar(cine doreste ca macul sa fie mai dulce,pune mai mult zahar).Dupa cel putin 30 de minute vom imparti coca in 2 parti si vom face 2 suluri.Pe prima foaie vom pune jumatate din macul cu zahar,vom face prima rulada o vom pune in tava la cuptor pentru cel putin 45 de minute.La inceput vom lasa focul incet,iar dupa30 de minute vom mari un pic flacara la cuptor.Pentru ca sa nu se incruzeasca le lasam sa se raceasca in cuptor.Acest strudel se poate servi cu suc din fructe.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii