autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu marmelada

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
2 cescute de cafea neagra cu lapte,, 2 cescute de ulei,, 2 cescute de zahar,, un ou intreg,, cca. o lingurita de bicarbonat,, faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat din cele doua cescute de cafea neagra cu lapte, cescutele cu ulei, zaharul, oul, bicarbonatul si faina cat cuprinde.
Se intinde o foaie subtire care se unge cu marmelada si peste care se presara nuci tocate, se ruleaza si se pune la copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

Mod de preparare Se pune apa cu uleiul si cu sarea pe foc (flacara mica), iar cand incepe sa clocoteasca

4 voturi    6 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Placinta de dovleac împletita

Placinta de dovleac împletita

Aluat: cernem faina intr-un castron. Facem o adincitura in mijlocul fainii si punem restul ingredientelor.Framantam

2 voturi    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cescute de cafea neagra cu lapte,
  • 2 cescute de ulei,
  • 2 cescute de zahar,
  • un ou intreg,
  • cca. o lingurita de bicarbonat,
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale