Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar, 5 linguri faina, vanilie sau coaja de lamiie, marmelada, unt si faina pentru forma
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin cite putin. Se toarna compozitia in strat uniform intr-o tava de copt dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Se incearca cu paiul. Cind este gata se scoate pe un fund de lemn acoperit cu un servet muiat in apa si bine stors, se unge repede cu marmelada sau cu dulceata, se ruleaza strins si se lasa invelita in servetul ud citeva minute, apoi se inveleste rulada intr-un servet uscat si se lasa astfel 2-3 ore. Se aseaza pe un platou lung si se pudreaza abundent cu zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu marmelada (sau dulceata)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Se bat spuma albusurile cu zaharul ,separat se bat galbenusurile cu un praf de sare .Se amesteca
2 voturi
3 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate