Mixam untul cu zaharul bine de tot apoi adaugam pe rand cate un ou si laptele iar la final faina cernuta amestecata cu praful de copt. Punem amestecul in tava tapetata cu hartie de copt ( tava sa fie una mare, cea de la cuptor e numai buna ) si coacem pana se rumeneste la 180 grade ( vreo 15 minute ).
Cand scoatem blatul trebuie sa avem un prosop de bucatarie umed in care sa–l rulam pana pregatim compozitia si ii dam timp sa se raceasca.
Pentru crema: cu ajutorul mixerului, amestecam mierea cu crema mascarpone si coaja rasa de la o lamaie, apoi cu o spatula incorporam frisca batuta si ciresele.
Indepartam prosopul si intindem blatul apoi nivelam crema si rulam din nou cu grija. Deasupra, decoram cu glazura de ciocolata ( topim ciocolata, adaugam laptele si amestecam bine ). Lasam rulada la rece o ora apoi e gata de servire
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii