Ingrediente
Blat:, , - 4 oua, - 100 grame faina, - 50 unt, , - 50 ml lapte, , - 100 grame zahar, , 1/2 plic praf de copt, , Crema:, , - 200 grame mascarpone, - 100 grame frisca batuta, - Coaja rasa lamaie, - 2 –3 linguri mari de miere ( zahar), - Cirese fara samburi injumatatite, , Décor :, , - 50 grame ciocolata, - 2- 3 linguri lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
11 voturi
Mod de preparare
Cand scoatem blatul trebuie sa avem un prosop de bucatarie umed in care sa–l rulam pana pregatim compozitia si ii dam timp sa se raceasca.
Pentru crema: cu ajutorul mixerului, amestecam mierea cu crema mascarpone si coaja rasa de la o lamaie, apoi cu o spatula incorporam frisca batuta si ciresele.
Indepartam prosopul si intindem blatul apoi nivelam crema si rulam din nou cu grija. Deasupra, decoram cu glazura de ciocolata ( topim ciocolata, adaugam laptele si amestecam bine ). Lasam rulada la rece o ora apoi e gata de servire
Popa Alexandra Bianca , 27 mai 2014
va invit la mine
, 27 mai 2014
Scz ... am vz unde-s :(
, 27 mai 2014
Si ciresele ?
Luckycake (Chef de cuisine) , 27 mai 2014
Si noua ne place mult :)
Petru Ioan (Chef de cuisine) , 27 mai 2014
arata bun :D
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 mai 2014
un deliciu...