Mixam untul cu zaharul bine de tot apoi adaugam pe rand cate un ou si laptele iar la final faina cernuta amestecata cu praful de copt. Punem amestecul in tava tapetata cu hartie de copt ( tava sa fie una mare, cea de la cuptor e numai buna ) si coacem pana se rumeneste la 180 grade ( vreo 15 minute ).
Cand scoatem blatul trebuie sa avem un prosop de bucatarie umed in care sa–l rulam pana pregatim compozitia si ii dam timp sa se raceasca.
Pentru crema: cu ajutorul mixerului, amestecam mierea cu crema mascarpone si coaja rasa de la o lamaie, apoi cu o spatula incorporam frisca batuta si ciresele.
Indepartam prosopul si intindem blatul apoi nivelam crema si rulam din nou cu grija. Deasupra, decoram cu glazura de ciocolata ( topim ciocolata, adaugam laptele si amestecam bine ). Lasam rulada la rece o ora apoi e gata de servire
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii