Mai intai dam merele pe razatoare si le calim cu zaharul si scortisoara pana nu mai sunt zemoase.
Facem budinca din praful din plic 400 ml lapte si 2 linguri de zahar conform indicatiilor de pe plic.
Batem spuma cele 4 albusuri cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem pana se topeste. Adaugam galbenusurile si faina amestacand usor. Turnam copozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit. Coacem cca 20 minute.
Scoatem blatul pe un prosop umed si rulam. Lasam cateva minute, apoi intindem blatul si punem alternativ un rand de mere unul de budinca, apoi rulam.
Servim rulada pudrata cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii