Foile
Se razuiesc biscuiti sau se dau prin masina de tocat, Din 100ml apa , 100g zahar si 3 linguri de cacaoa se fierbe un sirop in care vom adauga esenta dupa gust.
Siropul se toarna peste biscuiti razuiti, amestecul rezultat se imparte in doua si se intinde pe doua folii pentru alimente.
Crema
1 pachet de unt se freaca cu 100g zahar pudra si apoi se adauga 100g nuca de cocos si zahar vanilat. Crema se imparte in doua si se intinde pe cele 2 foi. Se ruleaza strans in folie si se pune la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii