autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Rulada cu nuca de cocos

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
Foi, 500g biscuiti de cacaoua, 100 ml apa, 100g zahar, 3 linguri cacaoa, esenta de rom, Crema, 1pachet unt, 100g zahar pudra, 100g nuca de cocos, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Foile
Se razuiesc biscuiti sau se dau prin masina de tocat, Din 100ml apa , 100g zahar si 3 linguri de cacaoa se fierbe un sirop in care vom adauga esenta dupa gust.
Siropul se toarna peste biscuiti razuiti, amestecul rezultat se imparte in doua si se intinde pe doua folii pentru alimente.
Crema
1 pachet de unt se freaca cu 100g zahar pudra si apoi se adauga 100g nuca de cocos si zahar vanilat. Crema se imparte in doua si se intinde pe cele 2 foi. Se ruleaza strans in folie si se pune la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu nuca de cocos

Rulada cu nuca de cocos

Fierbi laptele, zaharul si cacaua pina dau in clocot,iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati

28 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride

489 voturi    90 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Foi
  • 500g biscuiti de cacaoua
  • 100 ml apa
  • 100g zahar
  • 3 linguri cacaoa
  • esenta de rom
  • Crema
  • 1pachet unt
  • 100g zahar pudra
  • 100g nuca de cocos
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gomboti