Fierbi laptele, zaharul si cacaua pina dau in clocot,iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati prin masina de tocat,amestecind bine pina se omogenizeaza.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o intinzi pe o foie de celofan.Pregatesti crema astfel:freci untul spuma cu zaharul pudra,apoi adaugi nuca de cocos si amesteci pina se omogenizeaza.Intinzi crema peste foaie,apoi rulezi cu grija si dai prajitura la frigider.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii