Rulada cu nuca de cocos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu nuca de cocos

Ingrediente

  • Pentru foaie:200ml lapte sau apa,5 linguri de zahar,o lingura cacao,500g biscuiti populari sau Picnic.
  • Pentru crema:un pachet de unt,100g nuca de cocos,5 linguri zahar pudra.

Mod de preparare

Fierbi laptele, zaharul si cacaua pina dau in clocot,iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati prin masina de tocat,amestecind bine pina se omogenizeaza.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o intinzi pe o foie de celofan.Pregatesti crema astfel:freci untul spuma cu zaharul pudra,apoi adaugi nuca de cocos si amesteci pina se omogenizeaza.Intinzi crema peste foaie,apoi rulezi cu grija si dai prajitura la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise