autor:

Milica_Leoreanu

» » Prajituri

Rulada cu nuca de cocos

Autor: Milica_Leoreanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Milica_Leoreanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
200 ml. lapte,, 200gr. zahar,, 500gr. biscuiti, 2-3 lg. cacao,, 1 ou,, 1 esenta de rom, crema:, 1 pachet de margarina,, 100gr. zahar pudra,, 100gr. nuca de cocos,, 1ou,, 1 esenta de vanilie,, 1 esenta de rom.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se pun pe foc, intr-o cratita, 2ooml.de lapte cu 200 gr. de zahar si 2-3 lg. de cacao. Se amesteca pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se adauga un ou intreg, esenta de rom si 500 gr. de biscuiti dati prin masina. Se amesteca la un loc si se da la o parte pana se face crema.

CREMA: 1 pachet de margarina se freaca cu 100 gr. de zahar pudra, esenta de vanilie si rom, 1 ou,si 100 gr. nuca de cocos.

Se intinde aluatul pe o foaie de alimentara. Peste blat se pune crema si apoi se ruleaza. Se lasa la rece si se taie dupa 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride

495 voturi    90 comentarii
45 min
Prajituri
Rulada cu nuca de cocos

Rulada cu nuca de cocos

Fierbi laptele, zaharul si cacaua pina dau in clocot,iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati

28 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Arata super! voi incerca si eu dar fara ou in crema.

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    foarte bine arata

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Foarte frumoasa!

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Arata foarte bine si sunt delicioase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      O minunatie...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Ce bine arata ! Pot servi o felie ? *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 200 ml. lapte,
  • 200gr. zahar,
  • 500gr. biscuiti
  • 2-3 lg. cacao,
  • 1 ou,
  • 1 esenta de rom
  • crema:
  • 1 pachet de margarina,
  • 100gr. zahar pudra,
  • 100gr. nuca de cocos,
  • 1ou,
  • 1 esenta de vanilie,
  • 1 esenta de rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Milica_Leoreanu
Eclere

Eclere

Apa impreuna cu uleiul se pun intr-o oala la fiert,cand da in clocot se adauga faina toata odata,se

3 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Savarine

Savarine

Intr-un castron se freaca drojdia cu putin zahar pana se lichefiaza, apoi se dilueaza cu 150 ml.

8 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Chec in trei culori

Chec in trei culori

Mod de preparare compozitie galbena:-se separa ouale -galbenusurile

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Catalina (Chef de cuisine)

Arata super! voi incerca si eu dar fara ou in crema.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tarta cu crema de limeta