autor:

vera

» » Dulciuri diverse

Rulada cu nutella

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2011

Ingrediente
4 oua, 60g faina, 60g amidon, 90g zahar, 1/2 plic praf de copt, coaja de la o lamaie, , Pt crema:, 200g nutella, 200g mascarpone

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

16 voturi

Mod de preparare

Mixam bine ouale cu zaharul pana se dubleaza volumul

Amestecam faina cu amidonul si praful de copt,adaugam coaja de lamaie,incorporam compozitia de oua amestecand cu o lingura de lemn;

Turnam compozitia intr-o tava patrata unsa si tapetatata cu hartie si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 12-15 minute;Controlam cuptorul!

Separat nutella o amestecam cu mascarpone si radem ciocolata pt decor;

Rasturnam blatul pe un prosop umed si rulam cu totul,lasand sa se raceasca bine!

Derulam blatul umplem cu crema de nutella,rulam ungem pe deasupra cu restul de crema ramasa,decoram cu ciocolata si dupa racirea completa servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nutella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti englezesti( shortbread)cu merisoare si portocale

Biscuiti englezesti( shortbread)cu merisoare si portocale

Preincalzim cuptorul la 200 de grade C. apoi faina impreuna cu praful de copt le cernem.Adaugam sarea

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Crema de lamaie- Lemon Curd

Crema de lamaie- Lemon Curd

Amestecati intr-o craticioara ouale cu galbenusurile, zaharul, zeama si coaja de la cele doua lamai

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gina , 24 ianuarie 2016

    Delicioase si rafinate

  • Fara foto

    Gabriela Stoica , 03 decembrie 2013

    ffffffffffbuna

  • Fara foto

    Carmen Tomsa , 27 octombrie 2013

    am incercat-o acum...a fost buna,mai ales crema dar as incerca sa pun mai putine oua pentru ca nu a iesit chiar pufoasa cu 4 oua

    • Fara foto

      silvia (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2013

      ce dimensiune are tava?

    • Fara foto

      Costea Maria , 19 septembrie 2013

      ffffffffffbuna

    • Fara foto

      Elena Iftime , 19 septembrie 2013

      super faine retetele va multumim

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      Arata foarte bine!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 07 iunie 2011

      ah..scuzati-ma 12 praf de copt ,o jumatate praf de copt!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011

      Simplu, rapid si bun ! Felicitari ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

16 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 60g faina
  • 60g amidon
  • 90g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • Pt crema:
  • 200g nutella
  • 200g mascarpone

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

gina

Delicioase si rafinate

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Ochi de elefant