autor:

cristian-luca

» » , Aperitive, Aperitive

Rulada cu somon afumat

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
o lipie libaneza mare, 200g crema de branza(Philadelphia), 150g de somon afumat, piper si zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se intinde crema de branza pe lipie, se adauga somonul afumat, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu piper. Se ruleaza, se strange bine cu folie de plastic si se pune la frigider 2-3 ore.
Se intinde crema de branza pe lipie, se adauga somonul afumat, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu piper. Se ruleaza, se strange bi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Rulada de clatite cu somon afumat

Rulada de clatite cu somon afumat

Amestecam crema de branza cu sucul de lamaie, mararul tocat si asezonam cu sare si piper. Intindem

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Aperitive
Rulada de cascaval cu somon afumat

Rulada de cascaval cu somon afumat

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa da in clocot stingem focul si punem cascavalul pe care l-am

6 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2010

    Minunat! Tocmai căutam o modalitate de a face rulouri de somon cu brânză pt mai multe persoane pt Revelion.Mă gândeam să fac clătite pe care să le ung cu brânză şi apoi somonul dar cu lipie merge mai repede şi trebuie să fie bună. Felicitări şi La mulţi ani şi mulşte alte delicioase reţete!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Minunat, foarte frumos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Un deliciu...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte interesant!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Delicioasa rulada ! O idee tare buna...eu faceam doar bruschete astfel preparate....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Foarte aspectuos!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte interesata reteta. Am sa o fac si eu.Imi place somonul. Combinatia cu branza e delicioaa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • o lipie libaneza mare
  • 200g crema de branza(Philadelphia)
  • 150g de somon afumat
  • piper si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Pui in sos dulce acrisor

Pui in sos dulce acrisor

Pieptul de pui se taie fasii, se sareaza, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins pana se

5 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Sos Ragu:Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul.

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos curry

Pui cu sos curry

Se caleste pieptul de pui cu o lingura de ulei, se adauga ceapa si usturoiul si se stinge cu putina

9 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

danutza (Chef de cuisine)

Minunat! Tocmai căutam o modalitate de a face rulouri de somon cu brânză pt mai multe persoane pt Revelion.Mă gândeam să fac clătite pe care să le ung cu brânză şi apoi somonul dar cu lipie merge mai repede şi trebuie să fie bună. Felicitări şi La mulţi ani şi mulşte alte delicioase reţete!

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive