Rulada cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu spanac

Ingrediente

  • 450g spanac
  • 200g piept de pui
  • 250g surimi
  • 5 oua
  • 1 iaurt mare degresat
  • 5 linguri tarite de ovaz
  • sare
  • piper
  • turmeric (dupa gust)

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu ouale si se adauga restul ingredientelor. Pieptul de pui se taie bucatele mici, iar la sfirsit se adauga surimi care au fost taiati in trei. Se amesteca incet ca sa nu se desfaca surimi. Se pune totul in tava de chec pe hirtie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cca. 40 de minute. Se poate folosi si ca aperitiv si ca fel principal cu o garnitura de orez, dar se poate pune si la pachetul pentru serviciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise