autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
450g spanac congelat, 500g ciuperci proaspete, 350g branza dulce de vaci, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura marar proaspat, 1 legatura patrunjel proaspat, 3-4 linguri ulei de masline, 5 linguri faina, 8 oua, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata tocata marunt si ceapa verde tocata si ea marunt(eu am folosit doar frunzele verzi de la ceapa)se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade toata zeama.Se lasa la racit.Separat de amesteca branza de vaci cu 6 oua si 5 linguri de faina,apoi amestecul de branza se incorporeaza in spanacul cu ciuperci.Se omogenizeaza bine.Se ia o forma rotunda (sau puteti folosi ce forma va place)se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna amestecul.Deasupra se toarna 2 oua batute bine.Se da la cuptorul preancins la 190gC pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca,apoi se poate servi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    imi place reteta ta.am s-o incerc la primavara

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    E grozava...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Tu ai pus şi piept de pui, eu l-am facut aşa cum ai scris tu reţeta, e grozav.

    • Fara foto

      Silvia , 12 noiembrie 2009

      Ma bucur mult ca v-a placut.

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Suna bine reteta ta , am sa incerc maine. Sper sa nu uit sa fac foto. Merci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      DELICAT

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      E f. aspecuos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 450g spanac congelat
  • 500g ciuperci proaspete
  • 350g branza dulce de vaci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 5 linguri faina
  • 8 oua
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

panseluta (Chef de cuisine)

imi place reteta ta.am s-o incerc la primavara

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Legume la cuptor