Rulada cu spanac si conopida.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spanac, smantana, oua, faina, conopida, jambon, cascaval.
  • 400 g spanac, 200 g smantana, 3 oua, 3 linguri faina, sare, 500 g conopida, 100 ml smantana, 50 g jambon, 30 g cascaval.

Mod de preparare

Se spala bine spanacul, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, 2 linguri smantana, faina si albusurile batute spuma. Se asaza pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace timp de 10 – 15 minute. Intre timp se curata conopida, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa sarata. Jambonul se toaca marunt si se amesteca cu o lingura de smantana, se condimenteaza si in final se amesteca cu conopida fiarta. Cand baza e gata, se scoate de la cuptor si se intinde pe un servet umed(eu intind acel continut pe o folie de aluminiu,asa sta mai bine la frigider). Se intinde pe ea tot amestecul de conopida si jambon si se ruleaza. Se taie felii groase de 2 degete si se servesc cu sos de smantana.

O combinatie delicioasa de legume si jambon maruntit, legat cu oua proaspete si smantana cremoasa, impachetat intr-o rulada aspectuoasa si gustoasa servita cu sos de smantana!

Se poate pune si spanac verde luat de la supermarket.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise