Ingrediente
- 200 gr piure spanac, - 4 oua, -75 ml ulei de masline, -120 gr faina, - 200 gr branza de burduf, - 1 cutie crema branza cu verdeata 200 gr, - piure din 100 gr morcov
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se rastoarna compozitia si se da la cuptor pentru 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se desface ruldada usor de pe hartie si se aseaza inapoi pe ea.
In crema branza simpla se pune piureul de morcov. Eu am pus morcov ras prin razatoarea mica, fiert si strecurat). Se desprinde foaia de spanac, se intinde pe ea in strat uniform branza cu morcovul, iar deasupra se intinde cu grija branza cu verdeata.
Rulada se ruleaza strans cat e calda, apoi se inveleste (se ruleaza) strans cu hartia pe care s-a copt si se da la rece pentru cel putin 2 ore.