Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele, albusul se bate spuma cu putina sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si cu piureul de spanac, se adauga in albus si se pune si faina.
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se rastoarna compozitia si se da la cuptor pentru 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se desface ruldada usor de pe hartie si se aseaza inapoi pe ea.
In crema branza simpla se pune piureul de morcov. Eu am pus morcov ras prin razatoarea mica, fiert si strecurat). Se desprinde foaia de spanac, se intinde pe ea in strat uniform branza cu morcovul, iar deasupra se intinde cu grija branza cu verdeata.
Rulada se ruleaza strans cat e calda, apoi se inveleste (se ruleaza) strans cu hartia pe care s-a copt si se da la rece pentru cel putin 2 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii