Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele, albusul se bate spuma cu putina sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si cu piureul de spanac, se adauga in albus si se pune si faina.
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se rastoarna compozitia si se da la cuptor pentru 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se desface ruldada usor de pe hartie si se aseaza inapoi pe ea.
In crema branza simpla se pune piureul de morcov. Eu am pus morcov ras prin razatoarea mica, fiert si strecurat). Se desprinde foaia de spanac, se intinde pe ea in strat uniform branza cu morcovul, iar deasupra se intinde cu grija branza cu verdeata.
Rulada se ruleaza strans cat e calda, apoi se inveleste (se ruleaza) strans cu hartia pe care s-a copt si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii