Rulada cu ton si crema de masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cutii mari de ton bucati
  • 2-3 lamai
  • sare
  • piper
  • marar
  • 100g margarina
  • 300g masline verzi

Mod de preparare

Se pun bucatile de ton intr-un bol,si peste ele se toarna sucul de la lamai.Maslinele se desfac de samburi si se pun intr-un bol cu margarina.;se pune piper.Se zdrobesc masline cu mixerul,pana se formeaza o pasta;se adauga marar tocat.Se pregateste o forma de chec tapetata cu hartie de copt.Se toarna primul strat de ton ,apoi pasta de masline si iar ton.Se da la rece 2 ore.Se scoate din forma si se taie felii.Se orneaza cu marar si felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise