Se pun bucatile de ton intr-un bol,si peste ele se toarna sucul de la lamai.Maslinele se desfac de samburi si se pun intr-un bol cu margarina.;se pune piper.Se zdrobesc masline cu mixerul,pana se formeaza o pasta;se adauga marar tocat.Se pregateste o forma de chec tapetata cu hartie de copt.Se toarna primul strat de ton ,apoi pasta de masline si iar ton.Se da la rece 2 ore.Se scoate din forma si se taie felii.Se orneaza cu marar si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii