Cupturul se incinge la 200 grade c.S e separa ouale. Se bat albusurile cu zahar si zahar vanilat. Se inglobraza pe rind galbenusurile, apoi faina si praful de copt si amidon. Se coace 15 min pe o tava cu hirtie, se rastoarna pe un prosop umed si se desprinde hirtia. Blatul se uge cu gem si se ruleaza pe latura lunga. Se amesteca praful de budinca si 5 linguri de lapte. Se da la fiert restul de lapte cu zahar; se inglobeaza masa de budinca si se da la fier. Se raceste. Se bate untul si se inglobeaza treptat budinca, apoi romul. Se deruleaza blatul si se unge cu crema. Se ruleaza si se acopera cu frisca si f=drajeuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii