Cupturul se incinge la 200 grade c.S e separa ouale. Se bat albusurile cu zahar si zahar vanilat. Se inglobraza pe rind galbenusurile, apoi faina si praful de copt si amidon. Se coace 15 min pe o tava cu hirtie, se rastoarna pe un prosop umed si se desprinde hirtia. Blatul se uge cu gem si se ruleaza pe latura lunga. Se amesteca praful de budinca si 5 linguri de lapte. Se da la fiert restul de lapte cu zahar; se inglobeaza masa de budinca si se da la fier. Se raceste. Se bate untul si se inglobeaza treptat budinca, apoi romul. Se deruleaza blatul si se unge cu crema. Se ruleaza si se acopera cu frisca si f=drajeuri.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii