Cupturul se incinge la 200 grade c.S e separa ouale. Se bat albusurile cu zahar si zahar vanilat. Se inglobraza pe rind galbenusurile, apoi faina si praful de copt si amidon. Se coace 15 min pe o tava cu hirtie, se rastoarna pe un prosop umed si se desprinde hirtia. Blatul se uge cu gem si se ruleaza pe latura lunga. Se amesteca praful de budinca si 5 linguri de lapte. Se da la fiert restul de lapte cu zahar; se inglobeaza masa de budinca si se da la fier. Se raceste. Se bate untul si se inglobeaza treptat budinca, apoi romul. Se deruleaza blatul si se unge cu crema. Se ruleaza si se acopera cu frisca si f=drajeuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii