Ingrediente
600 gr. biscuiti cu cacao, 200 ml lapte, 200 gr. unt, 100 gr. nuca de cocos, 8 linguri zahar pudra, 2 pliculete de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
59 voturi
Mod de preparare
Aluatul de biscuti se imparte in 2 parti, deoarece vor iesi 2 rulade, la fel si crema de cocos. Pe o bucata de folie alimentara de 40/40cm se intinde ca o foaie cu facaletul jumatate din cantitatea de biscuiti. peste foaia de biscuti intindem si jumatate de crema. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. se strange bine la capete si se da la frigider pentru 24h. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata. se taie felii groase de grosimea degetului iar marginile le dam prin nuca de cocos.
Isabella Simon , 04 noiembrie 2013
Este delicioasa!!
Tudorita Klees , 03 noiembrie 2013
multumesc de reteta Azi o fac
Marieta Bogdan , 02 noiembrie 2013
O voi incerca . Pare a fi delicioasa .
Flory Florentyna , 06 septembrie 2013
chiar buna rulada de cocos.
Elena Baciu , 03 iunie 2013
foarte buna rulada de biscuiti see you crema de cocos.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Este foarte buna, fac si eu!
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
O bunatate !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
Tare buna!
Madutsa , 13 iulie 2010
Arata suuper:X Am mancat si este foarte buunaa:X Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Un deliciu...
Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Ce bine arata! Ce pofta mi s-a facut! Yummi yummi
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Un vot si de la mine. Ceva asemanator fac si eu, doar ca in loc de nuca de cocos am pus in crema cacao. O sa scriu si reteta mea...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 mai 2009
Foarte aspectuoasa si cu siguranta foarte buna.
GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009
Ma bucur ca ti-a placut dicarmencitta
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
Mmmmmmmmmmmm , yammi,yammi, am furat reteta si am votat-o,mmmmmmmm,yammmmmmi,yammmmmi