Se toaca biscuitii si se amesteca cu o cana de lapte, 4 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si se framanta (laptele se adauga cate putin pentru ca trebuie sa iasa o foaie care se intinde ca la placinta).
Intr-un alt vas sa amesteca untul cu zaharul pana iese o pasta omogena dupa care se adauga si fulgii de cocos si se amesteca in continuare. Se ia o foaie de celofan si se unge cu un pic de ulei, se pune compozitia pe celofan si se intinde cu un sucitor uns cu ulei, se stropeste foaia cu putina esenta de rom dupa care se adauga crema de unt si se intinde uniform peste foaie.
Se ruleaza compozitia si se baga la frigider. Preferabil se serveste rece cu sos (ciocolata sau vanilie).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii