autor:

kok miori

» » Budinci

Rulada de branza cu porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
1/2 pachet de aluat frantuzesc - 1/2 kg, 100 gr de unt, 2/3 pahar faina, 3 pahare de lapte, 2 pahare de branza galbena rasa -Mozzarella-cascaval, 2 oua, 3 pahare de porumb boabe putin tocat, sare, piper, ulei pentru uns tava -pergament, 1 ou pentru uns rulourile, 2 lingurite de susan

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala mica se topeste untul se adauga faina si se prajeste putin pina se face o pasta se adauga treptat laptele, amestecind tot timpul sa nu se faca cocoloase,fierbem putin pina se ingroase si luam de pe foc.Adaugam brinza, ouale si porumbul.

Aluatul se intinde putin si se inteapa cu o furculita ca sa nu se unfle la copt.

Se unge o tava lunguiata de chec cu putin ulei.Se pune o fisie de aluat pe fundul tavii. Se toarna din compozitie peste aluat si se pune o fisie de alauat deasupra.Se impreuneaza marginile de aluat astfel sa faca o rulada. Se unge cu ou si se presoara cu susan.

Din cantitatea retetei se pot face 2 rulade. Se coace la 200 grade 10 minute pina se aureste se coboara temperatura la 170 de grade si se continua coacerea inca 15 minute pina cind ruladele sint bine coapte.

Este ceva deosebit foarte potrivit acum vara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de branza cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Tarta cu ceapa si branza

Tarta cu ceapa si branza

Se pregateste o tava de tarta-eu folosesc cele de silicon sant foarte practice.O ung cu putin unt

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Budinci
Creme brulée

Creme brulée

Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia. Intr-un valing punem galbenusurile si

4 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O reteta deosebita!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    O reteta gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pachet de aluat frantuzesc - 1/2 kg
  • 100 gr de unt
  • 2/3 pahar faina
  • 3 pahare de lapte
  • 2 pahare de branza galbena rasa -Mozzarella-cascaval
  • 2 oua
  • 3 pahare de porumb boabe putin tocat
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava -pergament
  • 1 ou pentru uns rulourile
  • 2 lingurite de susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O reteta deosebita!

Adauga reteta
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca de orez cu mere