Rulada de branza cu porumb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet de aluat frantuzesc - 1/2 kg
  • 100 gr de unt
  • 2/3 pahar faina
  • 3 pahare de lapte
  • 2 pahare de branza galbena rasa -Mozzarella-cascaval
  • 2 oua
  • 3 pahare de porumb boabe putin tocat
  • sare, piper
  • ulei pentru uns tava -pergament
  • 1 ou pentru uns rulourile
  • 2 lingurite de susan

Mod de preparare

Intr-o oala mica se topeste untul se adauga faina si se prajeste putin pina se face o pasta se adauga treptat laptele, amestecind tot timpul sa nu se faca cocoloase,fierbem putin pina se ingroase si luam de pe foc.Adaugam brinza, ouale si porumbul.

Aluatul se intinde putin si se inteapa cu o furculita ca sa nu se unfle la copt.

Se unge o tava lunguiata de chec cu putin ulei.Se pune o fisie de aluat pe fundul tavii. Se toarna din compozitie peste aluat si se pune o fisie de alauat deasupra.Se impreuneaza marginile de aluat astfel sa faca o rulada. Se unge cu ou si se presoara cu susan.

Din cantitatea retetei se pot face 2 rulade. Se coace la 200 grade 10 minute pina se aureste se coboara temperatura la 170 de grade si se continua coacerea inca 15 minute pina cind ruladele sint bine coapte.

Este ceva deosebit foarte potrivit acum vara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise