autor:

CulinaryRainbow

» » , Aperitive, Aperitive

Rulada de cascaval in crusta de mac

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2015

Ingrediente
150 g cașcaval simplu, , 150 g cașcaval Emmentaler, , 150 g brânză cremoasă de vaci, , un o linguriță rasă de piper proaspăt măcinat ( 50% piper roșu - 50% piper verde ), , sare roz de Himalaya, , doi-trei morcovi fierți tăiați fâșii, , 150 g mac

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească.



Durează aproximativ 10 minute până ce cașcavalul devine elastic și ușor de manevrat. În cele 10 minute am amestecat bine brânza de vaci cu sare și piperul proaspăt măcinat, apoi am tăiat morcovii în fâșii nu foarte fubțiri.



Am scos cașcavalul topit într-o strecurătoare, iar când s-a scurs apa, l-am întins între două folii de plastic. Peste foaia de cașcaval am întins crema de brânză de vaci, apoi am așezat morcovii.



Am rulat ușor având grijă să strâng cât de bine rulada. Pe o folie de plastic am așezat macul iar rulada peste acesta.



Am tăvălit-o până când macul s-a prins uniform, apoi am strâns rulada în folie și am pus batonul obținut la rece peste noapte pentru ca macul să se fixeze bine și să nu cadă.



Am obținut un aperitiv aspectuos și cu un gust pe măsură.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval in crusta de mac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs. Separat

13 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Va place dovlecelul? Eu una il ador si incerc sa-l consum in fel si chip...mai ales ca acum este

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simina Arnauteanu , 21 aprilie 2015

    Bunut!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 150 g cașcaval simplu
  • 150 g cașcaval Emmentaler
  • 150 g brânză cremoasă de vaci
  • un o linguriță rasă de piper proaspăt măcinat ( 50% piper roșu - 50% piper verde )
  • sare roz de Himalaya
  • doi-trei morcovi fierți tăiați fâșii
  • 150 g mac

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci cu maioneza