autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de carne

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1kg muschi de porc, 200 g cascaval feliat, 1 ou, condimente, 50 ml ulei, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne cu oul.Asezi cascavalul felie langa felie peste carnea data cu ou, presari cu patrunel. Rulezi,invelesti in folie de aluminiu, asezi in tava si dai la cuptor pentru aproximativ o ora.
Scoti folia, lasi sa se raceasca si tai felii.Este un aperitiv aspectuos si foarte gustos
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Carnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa. Dupa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Arata super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa! Frumoasa prezentarea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg muschi de porc
  • 200 g cascaval feliat
  • 1 ou
  • condimente
  • 50 ml ulei
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ampanados cu carne si masline