autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de carne cu ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
500g carne de porc, 500g carne de vitel, un pate de ficat, 2 cepe, 2-3 felii de paine, 4 oua, 200 g ciuperci, verdeata, ulei, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din compozitie in tava de chec unsa cu ulei, tapetata cu faina,(eu am acoperit fundul tavii cu o clatita),peste care intinzi un strat de ciuperci amestecate cu un ou.Lasi cateva linguri de ciuperci.Adaugi restul de carne, asterni ciupercile ramase, presari verdeata, dai la cuptor pentru o jumatate de ora(incerci cu o scobitoare)Scoti din tava, lasi sa se raceasca, tai felii si mananci cu placere
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa

58 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Tare buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Super !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Felicitari pentru reteta.Imi place!

    • ecaterina (katy) g.

      ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Produsul final arata super! Chiar mi-ati facut pofta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 500g carne de vitel
  • un pate de ficat
  • 2 cepe
  • 2-3 felii de paine
  • 4 oua
  • 200 g ciuperci
  • verdeata
  • ulei
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Tare buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Coronita cu Carne si Spanac