Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din compozitie in tava de chec unsa cu ulei, tapetata cu faina,(eu am acoperit fundul tavii cu o clatita),peste care intinzi un strat de ciuperci amestecate cu un ou.Lasi cateva linguri de ciuperci.Adaugi restul de carne, asterni ciupercile ramase, presari verdeata, dai la cuptor pentru o jumatate de ora(incerci cu o scobitoare)Scoti din tava, lasi sa se raceasca, tai felii si mananci cu placere
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii