autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de carne cu ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
500g carne de porc, 500g carne de vitel, un pate de ficat, 2 cepe, 2-3 felii de paine, 4 oua, 200 g ciuperci, verdeata, ulei, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din compozitie in tava de chec unsa cu ulei, tapetata cu faina,(eu am acoperit fundul tavii cu o clatita),peste care intinzi un strat de ciuperci amestecate cu un ou.Lasi cateva linguri de ciuperci.Adaugi restul de carne, asterni ciupercile ramase, presari verdeata, dai la cuptor pentru o jumatate de ora(incerci cu o scobitoare)Scoti din tava, lasi sa se raceasca, tai felii si mananci cu placere
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa

58 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Tare buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Super !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Felicitari pentru reteta.Imi place!

    • ecaterina (katy) g.

      ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Produsul final arata super! Chiar mi-ati facut pofta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 500g carne de vitel
  • un pate de ficat
  • 2 cepe
  • 2-3 felii de paine
  • 4 oua
  • 200 g ciuperci
  • verdeata
  • ulei
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Tare buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvusti in aluat