autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de carne cu hrean

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
Se foloseste carne cu os ca pentru racitura, - 1/2 kg carne de porc, - 1/2 kg carne de vitel, - o ceapa, - un morcov, - 3-4 catei de usturoi, - 2-3 radacini de hrean, - 12 pachet de unt, - zeama de lamaie, - 1/2 linguita zahar, - condimente

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

- Se pune la fiert carnea cu tot cu os, se spumuieste, se adauga legumele,foi de dafin,sare, piper si se lasa la fiert pana se desprinde carnea de os (La presiune intr-o ora e fiarta suficient)

- Se lasa la racit doar cat sa se poata dezosa. Dai carnea pe masina, 2 felii de paine muiate in supa,condimentezi,o framanti bine,adaugi foarte putina supa,si cateva cubulete de morcov, 2 oua.

- Intinzi pe o planseta acoperita cu ceofan, sub forma dreptunghiulara. Compozitia trebuie sa fie calduta pentru a se lucra bine.
- In prealabil ai pregatit umplutura: hreanul ras pe razatoarea mica, amestecat cu zaharul, foarte putina zeama de lamaie, untul.
- Intinzi crema peste foaia de carne.apoi rulezi in lungul foii. Invelesti cu celofan si dupa ce s-a racit o dai la rece. Se taie dupa cateva ore.
Este un aperitiv gustos
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Prosciuto cu pepene galben

Prosciuto cu pepene galben

Pepenele se curata de seminte si se taie dupa cum doriti - cuburi pentru frigarui, felii pentru aranjat

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Clatite brasovene

Clatite brasovene

"Ardealul e o lume generoasa ,din totdeauna nehotarata intre rasarit si apus" . Din aceasta lume

33 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Foarte interesanta reteta,o voi incerca cu prima ocazie.

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Se foloseste carne cu os ca pentru racitura
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 1/2 kg carne de vitel
  • - o ceapa
  • - un morcov
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 2-3 radacini de hrean
  • - 12 pachet de unt
  • - zeama de lamaie
  • - 1/2 linguita zahar
  • - condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta,o voi incerca cu prima ocazie.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu piept de pui si ciuperci