autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulada de carne cu hrean

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
Se foloseste carne cu os ca pentru racitura, - 1/2 kg carne de porc, - 1/2 kg carne de vitel, - o ceapa, - un morcov, - 3-4 catei de usturoi, - 2-3 radacini de hrean, - 12 pachet de unt, - zeama de lamaie, - 1/2 linguita zahar, - condimente

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

- Se pune la fiert carnea cu tot cu os, se spumuieste, se adauga legumele,foi de dafin,sare, piper si se lasa la fiert pana se desprinde carnea de os (La presiune intr-o ora e fiarta suficient)

- Se lasa la racit doar cat sa se poata dezosa. Dai carnea pe masina, 2 felii de paine muiate in supa,condimentezi,o framanti bine,adaugi foarte putina supa,si cateva cubulete de morcov, 2 oua.

- Intinzi pe o planseta acoperita cu ceofan, sub forma dreptunghiulara. Compozitia trebuie sa fie calduta pentru a se lucra bine.
- In prealabil ai pregatit umplutura: hreanul ras pe razatoarea mica, amestecat cu zaharul, foarte putina zeama de lamaie, untul.
- Intinzi crema peste foaia de carne.apoi rulezi in lungul foii. Invelesti cu celofan si dupa ce s-a racit o dai la rece. Se taie dupa cateva ore.
Este un aperitiv gustos
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Foarte interesanta reteta,o voi incerca cu prima ocazie.

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Se foloseste carne cu os ca pentru racitura
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 1/2 kg carne de vitel
  • - o ceapa
  • - un morcov
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 2-3 radacini de hrean
  • - 12 pachet de unt
  • - zeama de lamaie
  • - 1/2 linguita zahar
  • - condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta,o voi incerca cu prima ocazie.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute aromate la cuptor