Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.
Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua
23 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine
11 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate