Spalam morcovii, ii curatam si ii dam pe razatoare, dupa care ii fierbem inbusit in apa cu jumatate din untul topit si un praf de sare. Lasam morcovii pe aragaz pana cand se inmoaie.
Separat, curatam cartofii, ii spalam si ii fierbem in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert bine, ii pasam, amestecandu-i cu restul de unt si cu laptele incalzit, astfel incat sa obtinem un piure. Adaugam faina si 1 ou si amestecam bine, ca sa se omogenizeze.
Intindem piureul uniform pe o tava lata si presaram morcovul, taiat si fiert, dupa care rulam compozitia din cartofi, astfel incat sa obtinem o rulada, pe care o ungem cu celalalt ou batut. Asezam rulada intr-o tava de cuptor unsa cu unt si o dam la cuptor aproximativ 25-20 de minute, sau pana se rumeneste.
Rulada de cartofi cu legume se serveste taiata rondele, calda sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii