1.Intr-un bol, se amesteca branza grasa, iaurtul,ceapa verde si nucile.
2.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.Se unge cu ulei o tava de copt si se tapeteaza cu hartie de copt.
3.Se fierb cartofii dulci pana sunt moi.Se pun apoi in blender impreuna cu piperul si se mixeaza pana se obtine un pire fin,dupa care se trec intr-un vas , se adauga galbenusurile de ou si branza Edam.Se potriveste de sare.
4.Se bat albusurile spuma ,o treima se pune in piure,se amesteca usor , apoi se adauga si restul de albus.
5.Se pune compozitia in tava ,asigurandu-va ca se umplu si colturile.Se intinde uniform cu o spatula si se coace 10-15 minute.
5.Intre timp, se intinde o foaie mare de hartie cerata pe un prosop de bucatarie si se presara cu susan.Cand blatul este gata, se rastoarna peste foaia de hartie ,se taie marginile si se ruleaza.Se lasa sa se raceasca.Apoi, cu grija, se desface rulada ,se intinde umplutura de branza si se ruleaza la loc.Se taie felii si se serveste cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii