Se pun intr-un vas mai mare ouale zaharul pudre si apa si se bat cu mixerul la viteza mare.
Se da mixerul la viteza mica si se adauga faina presarata cate putin si praful de copt dupa ce le adaugati dati mixerul iar la viteza mare.
Intr-o tava se pune hartie de copt si se pune aluatul in strat de un centimetru grosimesi se pune in cuptor pana se face aurie.
Se pune pe un prosop de bucatarie curat presarat cu zahar pudra se ruleaza si se lasa sa se odihneasca.
Se desface si se da cu mult gem sau dulceata , se ruleaza si se da cu zahar pudra. POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii